Je hebt geen basiskennis nodig.
◙○○○ : geen voorkennis nodig
◙◙○○ : basiskennis nodig
◙◙◙○ : goede kennis nodig
◙◙◙◙ : uitgebreide kennis nodig
Lestijden: 80
Geen vrijstelling : € 120
Gedeeltelijke vrijstelling : € 24
Volledige vrijstelling : € 0
Prijs ingrediënten per les: min € 8, max € 12
Bijkomende kostenraming :

  • Syllabus : prijs afhankelijk van gekozen module ( raming : €4 à €6 )

 

Schort, 2 keukenhanddoeken, aardappelmesje
HIER inschrijven.
Na het doorlopen van een module, krijg je een deelcertificaat. Na het doorlopen van een volledige opleiding krijg je een attest van je opleiding.

Dit is de ideale lessenreeks om met groeiend vertrouwen in de keuken aan de slag te gaan. Deze module is uiterst geschikt voor beginners. Op een eenvoudige manier en met handige tips leer je om lekkere gerechten op tafel te toveren.

Alle nieuwe technieken en vaardigheden worden uitgelegd en getoond, waarna je deze tijdens de lessen inoefent.
Deze basiscursus schenkt veel aandacht aan snij- en baktechnieken en bereidingswijzen in het bijzonder koken, braden en stoven. Onder meer met toepassing op groenten, aardappelen, deegwaren en rijst.

 

 

Waar
Dag
Uur 
Start
Einde