Je hebt reeds een goede kennis. Een toelatingsproef is enkel nodig wanneer je wilt instappen zonder voorgaande modules te doorlopen.  

◙○○○ : geen voorkennis nodig
◙◙○○ : basiskennis nodig
◙◙◙○ : goede kennis nodig
◙◙◙◙ : uitgebreide kennis nodig

 

Lestijden: 80
Geen vrijstelling : € 120
Gedeeltelijke vrijstelling : € 24
Volledige vrijstelling : € 0
Prijs ingrediënten per les: min € 8, max € 12
Bijkomende kostenraming :

  • Syllabus : prijs afhankelijk van gekozen module (raming : €3 à €6)

 

Schort, 2 keukenhanddoeken, aardappelmesje
HIER inschrijven.
Na het doorlopen van een module, krijg je een deelcertificaat. Na het doorlopen van een volledige opleiding krijg je een attest van je opleiding.

Feestelijk koken

In deze module met een uitgebreid gamma aan gastronomische menu’s staan fijn uitgebalanceerde smaakcombinaties en het stijlvol afwerken van het bord centraal. De gerechten worden aangepast aan het seizoen.

Culinair Frankrijk

Deze beroemde keuken wordt gezien als een van de meest verfijnde ter wereld en dat komt door de extreme diversiteit. De Franse keuken inspireert altijd. De gerechten worden aangepast aan het seizoen.

 

 

Waar
Wat
Dag
Uur 
Start
Einde
 Halle
 Culinair Frankrijk
 Dinsdag
 18.00 – 21.30
 5-9-17
 30-1-18
 Halle
 Culinair Frankrijk
 Woensdag
 18.00 – 22.00
 6-9-17
 31-1-18
 Halle
 Culinair Frankrijk
 Dinsdag
 18.00 – 21.45
 6-2-18
 26-6-18
 Halle
 Culinair Frankrijk
 Woensdag
 18.15 – 22.00
 7-2-18
 27-6-18
 Liedekerke
 Feestelijk koken
 Woensdag
 18.45 – 22.30
 7-2-18
 27-6-18
Tielt-Winge
Feestelijk koken
 Woensdag
 18.30 – 22.15
 7-2-18
 27-6-18