Je hebt reeds een basiskennis. Een toelatingsproef is enkel nodig wanneer je wilt instappen zonder voorgaande modules te doorlopen. 

◙○○○ : geen voorkennis nodig
◙◙○○ : basiskennis nodig
◙◙◙○ : goede kennis nodig
◙◙◙◙ : uitgebreide kennis nodig

Lestijden: 80
Geen vrijstelling : € 120
Gedeeltelijke vrijstelling : € 24
Volledige vrijstelling : € 0
Prijs ingrediënten per les: min € 8, max € 12
Bijkomende kostenraming :

  • Syllabus : prijs afhankelijk van gekozen module ( raming : €3 à €6 )

 

Schort, 2 keukenhanddoeken, aardappelmesje
HIER inschrijven.
Na het doorlopen van een module, krijg je een deelcertificaat. Na het doorlopen van een volledige opleiding krijg je een attest van je opleiding.

In deze module leert de cursist een dagmenu bestaande uit een soep, een hoofdgerecht en een dessert bereiden. Hij maakt hierbij gebruik van eenvoudige kooktechnieken.

Koken voor alledag

In deze module gaan we aan de slag met gemakkelijk te verkrijgen ingrediënten en leren we om aan dagelijkse gerechten iets extra toe te voegen.

Op het einde van deze module kan je een heerlijk menu op tafel zetten. 

Lekker koken in weinig tijd

In deze module leer je via verschillende technieken en tips hoe je tijd kan besparen in de keuken en toch een lekkere maaltijd op tafel kan zetten. We bereiden snelle en relatief eenvoudige gerechtjes die met veel smaak door je tafelgasten zullen onthaald worden.

Vlaamse streekgerechten

De Belgische keuken is niet alleen prachtig. Het is ook een van de beste keukens ter wereld. De regionale en traditionele gerechten zijn levendiger dan ooit.

Waar
Wat
Dag
Uur 
Start
Einde
 Aarschot 2
 Lekker voor alle dag  Lente/Zomer
 Maandag
 9.30 – 13.15
 5-2-18
 25-6-18
 Aarschot 2
 Lekker voor alle dag  Lente/Zomer
 Maandag
 18.30 – 22.15
 5-2-18
 25-6-18
 Liedekerke
 Lekker voor alle dag  Lente/Zomer
 Maandag
 18.45 – 22.30
 5-2-18
 25-6-18